
Neden
Liyofilize?
Liyofilizisayon, Düşük sıcaklıklarda ve yüksek vakum altında gerçekleşen bir uygulama olduğu için, ürünün moleküler ve fiziksel yapısına zarar vermeden dehidrasyonu sağlayan bir kurutma tekniğidir.
Bu zamana kadar bal, polen, arı sütü, propolis gibi arı ürünlerini biliyorduk; ama apilarnil ve ana arı larvası gibi oldukça faydalı arı ürünleri de mevcut. Fakat bu ürünler yaklaşık %70 oranında su içerirler ve hasat sonrasında hızlı soğutulmazsa kolaylıkla bozulabilmektedirler.
Larvanın korunmasında uygulanan en iyi işlem liyofilizasyondur. Liyofilize edilen ürünler ise oda sıcaklığında nemden uzak tutulursa soğuk zincire gerek kalmadan en az 5 yıl saklanabilir.



Felsefemiz
“Elektrik-Elektronik mühendisliğinden mezun olduktan sonra babamla beraber geliştirdiğimiz liyofilizatör ile bu zamana kadar değerlendirilmemiş arı ürünlerini işleyerek tüketiciye ulaştırıyor, yerli arıcımıza destek oluyoruz. Yıllardır ailemle birlikte arıcılar için yenilikçi makineler geliştiriyoruz. Bu sayede birçok arıcıya ve doğal arı ürünlerine ulaşma imkanımız oluyor. Arıya ve arı ürünlerine olan inancım da tam burda başlıyor. Amacım; arı ürünlerinin sadece bal, polen, propolisle sınırlı kalmadığını, apilarnil, ana arı larvası, arı sütü, perga, arı zehri gibi diğer arı ürünlerinin de ülkemizde tüm dünyadan daha iyi üretilebildiğini ve faydalarını göstermektir. Doğal arı ürünlerinin değerli içeriklerini koruyarak sizlere ulaştırmak için sağlam mühendislik altyapımızla her gün gelişmeye ve üretmeye devam ediyoruz. “
BeeBlog

Hızlı Gönderim

Güvenli Paketleme
